Brabantia prullenbak kopen

Op zoek naar een Brabantia prullenbak voor afvalscheiding? Van kleine afvalemmers, pedaalemmers tot afvalscheiding? De Brabantia Newicon of Touchbin? We vertellen je er alles over.

Geschatte leestijd: 5 minuten

Het merk Brabantia

Het merk Brabantia is een Nederlands merk. Brabantia staat bekend om producten van hoogwaardige kwaliteit. Het Brabantia assortiment bestaat uit droogmolens en andere producten. Met een Brabantia prullenbak heb je jarenlang kwaliteit in huis!

Welke prullenbak kopen?

Brabantia prullenbakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. En van kleine afvalemmer van 3, 5 of 12 liter. Daarnaast de grote pedaalemmers van 30 of 60 liter. En verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Tot slot kun je ook een prullenbak met meerdere vakken kopen. Daarmee kun je makkelijk afval scheiden.

Brabantia prullenbak kopen? Kies voor de Brabantia NewIcon of een andere Brabantia pedaalemmer.

De Brabantia pedaalemmer NewIcon.

De Brabantia Newicon pedaalemmer is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Met de pedaalemmer bedien je de prullenbak met je voet. Daarom hoef je de prullenbak niet aan te raken. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Zoals een 5, 30, of 60 liter. De pedaalemmer heeft een binnenemmer. Daarom trek je deze er met gemak uit. De vuilniszak doe je in de binnenemmer. Ook heeft deze emmer gaten. Hierdoor trekt de bak niet vacuüm. De NewIcon is gemaakt van 42% gerecycled materiaal. Breng je de prullenbak naar de afvalinzameling. Dan is het materiaal voor 97% recyclebaar.

Hieronder zie je de NewIcon in verschillende formaten. Op zoek naar een andere kleur of formaat? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Nog niet overtuigd? Dat kan bijna niet, want je krijgt tenslotte 10 jaar garantie.

Nieuw: Brabantia pedaalemmer StepUp

De pedaalemmer StepUp is verkrijgbaar in drie kleuren. Namelijk donkergrijs, lichtgrijs of groen. Koop meerdere kleuren. Dan kun je deze gebruiken voor afvalscheiding. Iedere kleur past namelijk bij een ander soort afval. Zo verzamel je drie soorten afval. Die kun je meteen in de juiste container doen! Deze pedaalemmer heeft een formaat van 40 liter. Omdat je op de Brabantia StepUp 10 jaar garantie krijgt is dit de moeite waard.

Brabantia stepup pedaalemmer. Afval scheiden met vuilnisbakken van Brabantia.

Bekijk hier de StepUp pedaalemmers. En kies het geschikte formaat. En koop tot slot je favoriete kleur.

Een Brabantia Touchbin prullenbak kopen?

Je kunt ook kiezen voor een Touchbin prullenbak. Hierbij gebruik je geen pedaal. Omdat je de klep zachtsluitend is gaat deze makkelijk dicht.

Kies voor design met Brabantia Bo Touch

De Bo Touchbin is een pracht voor in je interieur. Je ziet bijna niet dat het een prullenbak is. Met dit design kan de prullenbak zo door voor een meubelstuk.

Brabantia touchbin afval verzamelen met de pedaalemmers en tochbin vuilnisbakken van Brabantia.

Met de Bo Touch kun je ook je afval scheiden. De prullenbak heeft 2 binnen-emmers. De eerste is 11, de tweede 23 liter.

Koop via de link hier boven de touchbin. Omdat jij een prachtig design in huis wilt. En daarom heeft niemand in de gaten dat het een prullenbak is!

Alles over de Brabantia Touch bin

De Brabantia Touch Bin is een ronde prullenbak. Ook verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarnaast ook in veel kleuren. Hierdoor past deze prullenbak in ieder interieur. Tegelijkertijd kun je je vuilnis eenvoudig kwijt.

Koop hier de Brabantia Touch Bin. Kies het juiste formaat en je favoriete kleur.

Vragen en antwoorden

Welke maat Brabantia prullenbak kan ik het beste kiezen?

Welke maat je nodig hebt hang ten eerste af van de locatie. Waar staat je prullenbak? Kies voor een kleine afvalemmer voor in je toilet of badkamer. Ten tweede kijk je naar het aantal huisgenoten. En voor een kleiner huishouden? Dan is een prullenbak van 10 tot 30 liter genoeg. Heb je een groter huishouden? Kijk dan voor een vuilnisbak van 60 liter. Tot slot kijk ook naar hoe vaak je je vuilnis wilt legen. Een grotere prullenbak hoef je minder snel te legen. Ook kun je kiezen voor een prullenbak met meerdere vakken. Hiermee kun je je afval scheiden. Brabantia pedaalemmer touch bin

Meer klusadvies? Bekijk ook eens: