Tuin & balkon

Ook al is het in Nederland niet altijd even zonnig. Maar als het dan eenmaal zo ver is dan gaan we graag naar buiten. Maak een paradijs van je tuin of balkon. Kies bijvoorbeeld voor een gezellig tuinset met tuinstoelen of loungebanken. Of bouw een tuinhuisje of blokhut in de tuin! Dat is toch genieten?

Home » Tuin & balkon

Tuinstoelen

Lekker buiten zitten in de tuin of op je balkon

Op zoek naar de beste tuinstoelen? Bekijk hier de aanbevolen tuinstoelen en geniet van je tuin of balkon!

Droogmolens

Je was duurzaam en fris drogen

Wil jij de was duurzaam drogen? Koop dan een droogmolen in plaats van een droger! Je was droogt buiten en is weer lekker fris als je een droogmolen kiest!

karcheri hogedrukreiniger terras schoonmaken of tegels bekijk de tips

Hogedrukreiniger kiezen

Maak je tegels of andere materialen snel en grondig schoon

Krijg jij je tegels niet schoon? Of wil je makkelijk je tuinmeubels of fiets schoon krijgen? Bekijk dan eens de hogedrukreinigers.

Grasmaaiers elektrisch

Eenvoudig en snel je gras maaien

Wat ruikt er nou lekkerder dan een pas gemaaid grasveld? Met een elektrische grasmaaier werk je in een handomdraai je gras weer bij!

Robotmaaiers

Laat je robotmaaier gras maaien!

Geen zin om zelf je gras te maaien? Laat dan je gras maaien door een robotmaaier! Met de robotmaaier gras maaien is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Blokhutten

Een tweede huis in je tuin!

Op zoek naar een mooie blokhut voor in de tuin? Maak je keuze uit blokhutten met en zonder veranda. Zo maak je van je tuin een tweede huis!