Je huis beveiligen met een camerabewaking systeem? Er zijn diverse mogelijkheden om je huis met een camera te beveiligen. Maak je huis veilig met camera beveiliging!

Geschatte leestijd: 3 minuten

Camerabewaking

Hoe je huis beveiligen met een camerabeveiliging? Een camera is een oplossing als inbraakbeveiliging. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan draadloze camerabewaking. Of kies een beveiligingscamera met wifi en een app.

Begin met het maken van een plan waar jij je camera wilt ophangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een bewakingscamera buiten op te hangen. Zoals bij de voor of achterdeur. Ook kun je de camera binnen ophangen.

Camerabeveiliging en bewakingscamera sensoren

Bewakingscamera’s hebben een bewegingssensor. Deze werkt meestal op basis van infrarood. Met een infraroodsensor heb je ook nachtzicht. Dat is belangrijk omdat inbrekers natuurlijk het liefst in de nacht werken.

Beveiligingscamera kwaliteit en zicht

Let bij je keuze voor een camerabewaking systeem ook goed op de kwaliteit. Bijvoorbeeld van het zicht van de camera. Je kunt kijken naar het aantal pixels. Hoe hoger het aantal pixels. Hoe scherper over het algemeen het beeld is. Je hebt scherp zicht rond de 3 megapixels. Je kunt ook kijken naar de resolutie. Kies voor een Full HD camera voor scherper beeld. Tenslotte is beide ook afhankelijk van de kwaliteit van de bewakingscamera.

Camerabewaking systeem met een beveiligingscamera heb je meet veiligheid in huis. Het zicht van de camera bewaking is belangrijk.

Ook de kijkhoek van de camera is belangrijk. De kijkhoek bepaalt namelijk hoe meer de camera om zich heen kan kijken. Dit wordt uitgedrukt in het aantal graden Hoe dichter bij de 180 graden, hoe beter. Tenslotte kan een goede beveiligingscamera zo ver mogelijk kijken.

Beveiligingscamera opslag alarmfunctie

De beelden die de bewakingscamera maakt kun je op meerdere manieren opslaan. Kies voor een camera met SD kaart of opslag in de cloud.

De alarmfunctie kan ook op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een camera met app. Ook is het soms mogelijk om telefonisch/SMS alarm te kiezen. Tenslotte heb je soms de mogelijkheid om een alarmcentrale in te schakelen.

Tips voor camera bewaking systeem

Bekijk hier tips voor camera beveiliging. Voor binnen of buitens huis. En kies je camerabeveiliging!

Andere oplossingen dan een beveiligingscamera. Voor veiligheid in huis? Bekijk dan de andere mogelijkheden. Of lees de blogs.

Meer tips en advies nodig? Bekijk eens de volgende tips en adviezen. Zo koop jij de beste producten in de bouwmarkt!

Bekijk de tips hier of lees de aanbevolen berichten onderaan de pagina.

link