Brabantia droogmolen topspinner wallfix

Op zoek naar de beste droogmolen? Bekijk onze tips voor de beste droogmolens. Lees meer over de Brabantia droogmolen, Brabantia Wallfix en Leifheit droogmolen. Hiermee kun je je was duurzaam drogen en is je was weer lekker fris!

Geschatte leestijd: 4 minuten

Bekijk bijvoorbeeld de Brabantia droogmolen topspinner, Brabantia Liftomatic of Brabantia wallfix. Ook kun je kiezen voor de Leifheit droogmolen. Bekijk en vergelijk hier de mogelijkheden.

Alles over een droogmolen

Een droog molen kun je in de tuin plaatsen of op je terras. Een droogmolen kun je inklappen en met een grondanker in de grond zetten. Vervolgens hang je je was aan de molen en zo kan je was in de frisse lucht drogen. Dat is een stuk duurzamer dan de was in de wasdroger doen.

Welke molen kan ik kiezen?

We hebben een selectie gemaakt van Brabantia en Leifheit molens. Hoe groter de molen hoe meer was je aan de waslijn kunt ophangen. En je kunt ook kiezen voor het wallfix systeem. Je hangt de droogmolen dan op aan de muur. Dat scheelt een hoop ruimte en je hoeft de droogmolen niet in de grond te steken. Wil je de molen toch wel liever in de grond steken? Dan heb je een grondanker nodig. En kies voor een hoes om je molen te beschermen tegen het weer als je de molen in klapt.

Brabantia topspinner en liftomatic

Het merk Brabantia is al jaren het bekendste merk op het gebied van droogmolens. Ook is het merk is verder bekend van onder andere afvalbakken, brievenbussen en meer! Dus een product voor in huis van hoge kwaliteit. Een product van Brabantia staat bekend voor jarenlang plezier van je producten.

Met de Brabantia topspinner droog jij je was in een handomdraai. Deze droogmolen zet je in de grond met een grondanker. Ook kun je deze molen eenvoudig inklappen. En deze Brabantia molen is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Hoe groter de droogmolen hoe langer de waslijn. Hierdoor kun je meer was ophangen.

Bekijk de Brabantia topspinner droogmolen.

Brabantia droogmolen logo
Brabantia Topspinner en Brabantia wallfix

Brabantia droogmolen wallfix

De Brabantia droogmolen wallfix is een droogmolen die je aan de muur kunt bevestigen. Daarom heb je ook geen grondanker nodig. En je klapt de droogmolen eenvoudig in aan de muur. Dit is handig als je bijvoorbeeld een dakterras hebt. Ook deze Brabantia wallfix droogmolen is verkrijgbaar met en zonder beschermhoes of beschermbox.

Liefheit Linomatic en Lino pop-up

Ook de Leifheit droogmolen is uitklapbaar. Bijvoorbeeld de Leifheit Linomatic plus. Ook is er een molen verkrijgbaar waar geen bevestiging voor nodig is. Dit is de Leifheit lino pop-up.

Liefheit droogmolen logo
Leifheit Linomatic plus en Lino pop-up

Veelgestelde vragen

Wat is een droogmolen?

Een droogmolen is een waslijn in de vorm van een molen. De molen kun je inklappen en in de tuin zetten in een grondzaken. Hoe meer meters de waslijn hoe meer was je kunt ophangen. En het is natuurlijk een stuk duurzamer ten opzichte van de wasdroger. Je bespaart energie en je krijgt lekker frisse was. Droogmolen online kopen was drogen via Kluswarenhuis

Verder zoeken naar de door ons aanbevolen producten die jij nodig hebt voor je klus? Ga terug naar de hoofdpagina.

Andere categorieën